Hirdetés

Kiderült, mikor játszódik az Obi-Wan sorozat

|

Rögtön elindultak a teóriák annak kapcsán, hogy ki térhet még vissza.

Hirdetés

Néhány nappal ezelőtt, a D23 konferencián jelentették be, hogy Ewan McGregor főszereplésével készül egy Obi-Wan sorozat, mely nyilván a Disney+-on lesz majd elérhető (alapvetően). Ennél jobb hírt nem is kaphattunk volna a franchise kapcsán.

Hirdetés

Mint a hivatalos oldalon közzétett posztból kiderült, a széria nyolc évvel A sithek bosszúja után veszi majd kezdetét. Ez azt is jelenti, hogy nagyjából egyszerre fog játszódni a Solo: Egy Star Wars-történet cselekményével, így az sem kizárt, hogy visszatér Darth Maul, aki, mint a film utolsó pár percéből tudjuk, életben maradt és a Crimson Dawn bűnszervezetet irányítja.

További infókra még lehet, hogy sokat kell várnunk, mivel a gyártást csak 2020-ban kezdik. A forgatókönyvek már készen vannak, azok simán kiszivároghatnak.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)