Hirdetés

Csúsznak az Obi-Wan sorozat munkálatai

|

Az alkotók még egy kis szabadságot adnak a stábnak, mielőtt elkezdenék a forgatásokat, a megriadt közönséget pedig Ewan McGregor igyekszik nyugtatni.

Hirdetés

A The Mandalorian sikere után még nagyobb érdeklődéssel várjuk az Obi-Wan Kenobira fókuszáló sorozatot, hiszen a Jedi mester már az előzmény trilógiából is magasan kitűnt, hála Ewan McGregor játékának. Mindenki izgatott volt, amikor a színész bejelentette, hogy visszatér ikonikus szerepébe, azonban úgy tűnik, hogy többet kell várnunk a sorozatra, mint az szerettük volna.

Hirdetés

Egy belsős forrás szerint a forgatás előkészítésén dolgozó londoni Pinewood stúdió stábját egyelőre határozatlan időre hazaküldték. Noha még semmilyen hivatalos bejelentést nem kaptunk arról, hogy mikor kerül fel a Disney+-ra az első évad, azonban nagyjából 2021 közepére lehetett számítani. Ez most valószínűleg inkább jövő év végére tolódik a munkálatok szüneteltetése miatt.

Pletykák szóltak arról, hogy a Lucasfilm vezetője, Kathleen Kennedy elégedetlen volt a forgatókönyvvel, és ennek újradolgozása végett rendelték el a szünetet, azonban Ewan McGregor most azt nyilatkozta, hogy erről nincs szó. Elmondása szerint azért tolták el a megjelenést, hogy több idejük legyen felkészülni a forgatásokra, így az csak 2021 januárjában kezdődik majd meg, a többi kicsit túl lett drámázva a neten.

A Sithek bosszúja után 8 évvel játszódó sorozat showrunnerének az a Debora Chow írt alá, aki a The Mandalorian epizódjai közül kettőt is rendezett. A Star Wars rajongók azért vigasztalódhatnak, hiszen ameddig arra várunk, hogy a Lucasfilm eldöntse, merre tovább a mozifilmekkel, addig  sorozatokkal üthetjük el az időt, ugyanis 2020 végén érkezik a mandalori fejvadász és bébi Yoda kalandjának második évada, 2020. február 21-én pedig a Star Wars: A klónok háborúja lezáró részei is landolnak a Disney +-on.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)