Hirdetés

Ne higgyetek az Obi-Wan sorozat elkaszálásáról szóló pletykáknak

|

Több közösségi médián (és már cikkek formájában is) terjed a hír, hogy a Disney+ leállította az Obi-Wan munkálatait, de több belsős forrás is cáfolja, hogy bármi ilyesmiről szó lenne.

Hirdetés

Miután a The Mandalorian hatalmas sikert aratott a Disney frissen induló streaming platformján, csak még nagyobb lelkesedéssel várjuk, hogy mit tud kihozni a stúdió, az egyik legnépszerűbb Jedi mester történetéből hasonló formátumban. Bizonyos oldalak arról számoltak be, hogy zavar támadt az erőben a forgatások során, viszont ez csak egy vad pletykának bizonyult. 

Hirdetés

Nehéz pontosan lenyomozni, hogy mi a pontos forrása annak az álhírnek, hogy elkaszálták az Obi-Wan sorozatot; az egyik potenciális kiinduló pont a DicsussingFilm nevű Twitter oldal lehet (mely bevallottan a DiscussingFilm hírportált parodizálja). Ezen az oldalon jelent meg egy hír arról, hogy Ewan McGregor kreatív nézeteltérések miatt kiszáll a projektből. Nemsokkal ezután a FandomWire oldal hozta le - névtelen forrásra hivatkozva -, hogy az egész sorozatot törölték, amit több másik portál is átvett. 

Mielőtt mindenki a százas zsepi után nyúlna (sírás okán természetesen, hiszen mi másért is tenné), hogy kellőképpen elsirathassa a várva várt sorozatot, fontos leszögezni, hogy azóta több a Disney-hez közelálló forrás is kategorikusan cáfolta, hogy bármilyen probléma adódott volna az Obi-Wan munkálatai során. Azóta az eredeti hírt is frissítették, megírták, hogy a forrásuk tévedett és csak csúszik a sorozat - mivel eddig sem volt megjelenési dátum bejelentve, így ezt a hírt sem megerősíteni, sem cáfolni nem fogja senki a stúdiótól.

Mi egy külön cikkben szedtük össze nektek, hogy mit tudunk jelenleg az Obi-Wan sorozatról, érdemes lehet elolvasni, hogy enyhítsétek a hosszú várakozás kínját. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)