Hirdetés

Az Obi-Wan film munkacíme a Tatooine-ra utal

|

A rajongók a projekt fedőnevéből fejtették meg, hogy hol jászódik majd a film.

Hirdetés

Múlt héten hivatalosan is bejelentésre került a Star Wars: Obi-Wan film. A legújabb jelentések szerint jó esély van rá, hogy a sztori abban az időszakban játszódik majd, amikor a Jedi lovag remeteként élt a Tatooine-on.

Az Omega Underground jelentése szerint az Obi-Wan Kenobi spin-off munkacíme jelenleg Joshua Tree (talán a U2 elnézi ezt nekik). Ez azért fontos információ, mert a Joshua Tree Kaliforniában, a Yucca Valley sivatagában van. Ez feltehetően azt vetíti előre, hogy a Tatoonie lesz a helyszín a film nagy részében, és a sztori abban a 20 évben játszódik, ami a Sithek bosszúja és az Új remény között telt el.

Fontos megjegyezni, hogy ezt se a Lucasfilm se a Disney nem erősítette meg, viszont azt tudjuk, hogy az Új remény sivatagos jeleneteit a Joshua Treenél forgatták. Nem nehéz összerakni ezeket az infókat, de persze ez csak találgatás, amíg nem kapunk valami hivatalos bejelentést.

Nem is olyan régen nyitottunk egy szavazást arról, hogy vajon kell-e ennyi Star Wars film, akár ott is elmondhatjátok a véleményeteket a témában.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)