Hirdetés

Ők lehetnek a Sólyomszem sorozat rendezői

|

A jelenlegi tervek szerint Amber Finlayson, Katie Ellwood, és Rhys Thomas mind beszállnak a Disney+ széria rendezésébe.

Hirdetés

A Jeremy Renner főszereplésével készülő és Clint Barton életéről szóló Sólyomszem széria munkálatai nagyon lassan haladnak, de a The Hollywood Reporter jelentése szerint a munka nem állt le. A stúdió jelenleg Amber Finlaysonnal, Katie Ellwooddal, és Rhys Thomasszal tárgyal az első évad pár epizódjának rendezéséről.

Hirdetés

A Finlayson és Ellwood az iparban Bert és Bertie néven ismertek, többnyire együtt dolgoznak, és olyan projektekért feleltek korábban, mint az Amazon komédiája, a Troop Zero vagy a Hulu vígjáték/dráma sorozata, a The Great. Thomas nagyrészt Saturday Night Live jeleneteken dolgozott, első filmje pedig 2015-ben debütált Staten Island Summer  címmel. Ezt követően egy akció/vígjáték szérián kezdett dolgozni az Amazonnak  Comrade Detective címmel és a Netflixnél is dolgozott a Mulaney & the Sack Lunch Bunchon.

Meglátjuk, hogy ez a trió (Jonathan Igla producer mellett) mit tud majd kihozni az éppen utódját edző Sólyomszemből.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)