Hirdetés

Ők már biztosan szerepelni fognak a Captain America: New World Order moziban

|

Nagyon izgalmasnak tűnik a negyedik Amerika Kapitány-film szereplőgárdája.

Hirdetés

Csak több mint egy év múlva, 2024 májusában érkezik majd meg a mozikba a Captain America: New World Order (persze csak akkor, ha addig nem módosul az MCU filmes naptára), de már most tudni lehet, kik lesznek a film főbb szereplői. Elég izgalmas névsorral készülnek az alkotók. 

Bár magáról a történetről még nem árultak el fontosabb részleteket, azért a szereplők listáját elnézve biztosra vehetjük, hogy nagyszabású kalandokba keveredik az új Amerika Kapitány.

Hirdetés

Sam Wilson/Amerika Kapitány (Anthony Mackie)

A Sólyom és a Tél Katonája sorozatból ugyebár kiderült, hogy az Anthony Mackie által alakított Sam Wilson véglegesen átvette az eredeti Amerika Kapitány helyét - épp ezért lesz immár ő az új film címszereplője is. Nem túl nagy meglepetés tehát a szerepeltetése. 

Joaquin Torres/Sólyom (Danny Ramirez)

Ugyancsak A Sólyom és a Tél Katonája szériában bukkant fel Sam Wilson kvázi segítője, Joaquin Torres, aki a képregényekhez hasonlóan itt is az új Sólyommá vált. Az új mozifilmben valószínűleg sokkal nagyobb szerep jut majd neki, mint anno a tévésorozatban. Cseppet sem elhanyagolható, hogy a képregényekben Torresből vámpír lett, így még akár az új Penge-filmmel is össze lehetne kötni a Captain America: New World Ordert.

Thaddeus "Thunderbolt" Ross (Harrison Ford)

William Hurt halála után kérdéses volt, Thaddeus Ross az MCU része maradhat-e vagy teljesen kiírják a karakterét. Azóta kiderült, hogy a szerepet Harrison Ford veszi át, aki nem csak a negyedik Amerika Kapitányban, hanem a 2024 júliusában érkező Thunderboltsban is szerepelni fog. Teljesen egyértelmű tehát, hogy a Captain America: New World Order szorosan kapcsolódik majd a Marvel antihőseit összefogó csapat saját mozijához.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Samuel Sterns/Vezető (Tim Blake Nelson)

Tim Blake Nelson még a 2008-as A hihetetlen Hulkban játszotta el Samuel Sternst, a film végén pedig egyértelművé tették, hogy Sternsből a képregényekhez hasonlóan itt is a Vezető (angolul Leader) nevezetű szupergonosz válik. Nos, nem siették el a dolgot, de a Captain America: New World Orderben végre tényleg fel fog bukkanni a Vezető.

Isaiah Bradley (Carl Lumbly)

Megint egy olyan szereplő következik, akit A Sólyom és a Tél Katonája sorozatban láthattunk először: Isaiah Bradley olyan szuperkatona-szériumot kapott, mint Amerika Kapitány a második világháború alatt, így képességei hasonlóak. A képregényekben leginkább Bradley unokája, Elijah Bradley lett fontos karakter (az Ifjú Bosszállók nevű csapat egyik alapítója vált belőle). Elijah-t is megismerhettük A Sólyom és a Tél Katonájában, nagyon meglepő lenne tehát, nem térve vissza valamilyen formában ő is.

Sabra (Shira Haas)

Végezetül következzék egy kevesek által ismert karakter: Sabra egy izraeli szuperhős, őt az Emmy-díjra jelölt Shira Haas fogja alakítani a filmben. A Marvel eddig annyit árult el a karakterről, hogy a modern időknek megfelelő újragondolást kap - jelentsen ez bármit is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)