Hirdetés

Ők rendezik a Trónok harca ötödik évadát

|

Stílszerűen öt veterán tévés szakember osztozik majd az évad epizódjain.

Hirdetés

Akad néhány sorozat, amire alaposan ráfüggtek a szerkesztőség tagjai. Ilyen a Trónok harca is, amit írója egyes rajongók szerint nem fog már befejezni. Mi pedig igyekszünk rendszeresen elspoilerezni a meglepetéseket, s ezáltal okot szolgáltatni Mocsynak arra, hogy újabb rakétákat roppantson magának.

Várjuk a jövő március/április fordulóján esedékes ötödik évadot is, amely ugyanolyan fájdalmasan rövid (mindössze tíz epizódos) lesz, mint az azt megelőzőek. Az HBO közzétette a rendezők névsorát, akik kivétel nélkül tapasztalt tévések, ám ötük közül csak David Nutter dolgozott már korábban is a sorozaton.

Első és második epizód: Michael Slovis (Breaking Bad, Chicago Fire)

Harmadik és negyedik epizód: Mark Mylod (Shameless, Entourage)

Ötödik és hatodik epizód: Jeremy Podeswa (Boardwalk Empire, The Walking Dead, The Tudors)

Hetedik és nyolcadik epizód: Miguel Sapochnik (Under the Dome, House M.D., Banshee)

Kilencedik és tizedik epizód: David Nutter (Arrow, Supernatural, Roswell, Terminator: The Sarah Connor Chronicles. Amúgy eddig négy részt rendezett, köztük a harmadik évad vörös nászaként emlegetett The Rains of Castamere-t.)

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)