Hirdetés

Ők térnek majd vissza a Loki 2. évadában

|

A Lokit alakító színész szerint sok visszatérőre számíthatunk a folytatásban.

Hirdetés

Június közepén elrajtol végre Magyarországon is a Disney+, ami azért lesz különösen jó hír a Marvel-rajongók számára, mert magyar szinkronnal nézhetik majd a Marvel Studios saját gyártású sorozatait is, így például biztosak lehetünk benne, hogy Csőre Gábor újfent Lokiként csibészkedik majd.

A csínytevés istenének saját szériája hatalmas sikert könyvelhet el (a statisztikák alapján a Disney+ eddigi legnézettebb Marvel-sorozata), ami nem meglepő, hiszen remekül sikerült

Hirdetés

A befejezés alapján egyértelmű volt, hogy lesz második évad, a címszerepben továbbra is lubickoló Tom Hiddleston pedig a közelmúltban azt is elárulta, hogy a nyáron, pontosabban júniusban kezdik el forgatni a folytatást az Egyesült Királyságban. Ezúttal is a színész volt beszédes kedvében, és a Jimmy Kimmel Live! vendégeként árulta el, hogy a "teljes szereplőgárda" vissza fog térni a Loki 2. szezonjára - ezt egyébként maga Kevin Feige is megerősítette a Disney Upront prezentációja során.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Neveket sem Hiddleston, sem Feige nem említettek, de jó eséllyel a listán van Owen Wilson (Mobius), Gugu Mbatha-Raw (Ravonna), Sophia Di Martino (Sylvie) és Wunmi Mosaku (Hunter B-15) is, de a közönségben aratott sikerüket látva meglepő lenne, ha nem látnánk viszont egy-két Loki-variánst is. Ami viszont Jonathan Majors-t illeti, őt legközelebb A Hangya és a Darázs: Kvantumániában láthatjuk majd, szóval annak az eseményeitől is függ, mi lesz a folytatásban.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)