Hirdetés

Oké, hogy a Deadpool 3-ban szerepel Rozsomák, de mi lesz akkor a Logannel?

|

A 2017-es film marad Hugh Jackman tökéletes hattyúdala, vagy megkavarja a dolgokat az új film?

Hirdetés

Szeptemberben dobta le az atombombát Ryan Reynolds a Deadpool 3 kapcsán: Hugh Jackman visszatér Rozsomák (vagy Farkas, de mindenképpen Wolverine) szerepében. A bejelentés persze ezer kérdést vetett fel, a rajongók pedig arra voltak kíváncsiak, hogy mi a helyzet a Marvel-filmek egyik legjobbikának tartott 2017-es Logannel, amelynek végén - vigyázz, ha egy kő alatt éltél, spoiler következik! - meghal a már idős, gyenge, életunt Farkas, akinek mutáns képességei is gyengültek.

Hugh Jackman most egy podcast vendége volt; a SiriusXM műsorvezetőinek elmondta: a visszatérés nem rondít bele James Mangold filmének történetébe.

Hirdetés

Mint magyarázta, a Marvel-filmek egyébként is gyakran játszanak az idősíkokkal és a multiverzummal, Rozsomák tehát lazán felbukkanhat Deadpool oldalán, "mert, tudjátok, tudomány". Az nem derült ki szavaiból, hogy ugyanazt a karaktert alakítja-e, csak éppen évekkel a Logan eseményei előtt (az a film 2029-ben játszódott), vagy esetleg egy másik univerzumból érkezik-e.

Maga Reynolds az előbbire utalt még szeptemberben: mint mondta, a Deadpool 3 máskor játszódik majd, azaz nem nyúlnak a Loganhez. Mangold pedig így is, úgy is boldog: szerinte a Logan mindig ott lesz a rajongóknak, azt pedig alig várja, hogy kiderüljön, milyen örültséget találnak ki Reynoldsék. Az mindenesetre biztos, hogy nagyon erőszakos film lesz - ez mondjuk nem lephet meg senkit, aki látott legalább két képkockát az első két részből.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)