Hirdetés

Októberben Budapesten koncertezik 50 Cent

|

Közel 16 év után tér vissza turnézni Magyarországra.

Hirdetés

Curtis James Jackson, vagyis ismertebb nevén 50 Cent újabb európai turnét szervez, amelynek történetesen Budapesten lesz az egyik állomása, így közel két évtized után újból koncertet fog adni Magyarországon a világ egyik legismertebb rappere. 50 Cent a zenei pályafutása mellett üzletemberként és színészként is aktív.

Utóbbi tevékenységével összefüggésben érdemes megemlíteni, hogy néhány évvel ezelőtt már forgatott filmet nálunk. Zenészként viszont utoljára 2006-ban lépett fel Budapesten, ezért a rajongók számára minden bizonnyal nagy öröm, hogy ilyen hosszú kihagyás után visszatér a magyar fővárosba.

Hirdetés

A budapesti koncertet 2022. október 25-én rendezik meg, a helyszínt a Papp László Budapest Sportaréna biztosítja. Azt egyelőre nem tudni, hogy milyen előadók csatlakoznak még a turnéhoz, de remélhetőleg az ő névsoruk is hamarosan bejelentésre kerül. 50 Cent budapesti koncertjére a Live Nation és a Funcode honlapjain keresztül jegyet vásárolni, az értékesítés augusztus 31-én délelőtt 10 órától indul.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)