Hirdetés

Olcsóbb, reklámokkal tűzdelt HBO Max előfizetés is indul

|

Több megkötéssel is együtt kell majd élniük azoknak, akik nem akarnak sokat fizetni az HBO Max szolgáltatásért.

Hirdetés

Néhány napja írtunk nektek róla, hogy a Disney+ előfizetők száma meghaladta a 100 milliót. Ez a szám a piac többi résztvevője szerint is hatalmas eredmény, ennek fényében pedig nem csoda, hogy az HBO is fel szeretné pörgetni a saját mutatóit.

Többek között ez is az egyik oka lehet annak, hogy új árkategóriát vezet be a WarnerMedia az HBO Max szolgáltatásba. A júniustól elérhető csomag részeként a felhasználók teljeskörű hozzáférést kapnak a streaming szolgáltatás teljes könyvtárához, cserébe azonban időnként reklámok szakítják meg a műsort.

Hirdetés

További megkötés, hogy akik az új, eddigi legolcsóbb csomagot választják, nem élvezhetik majd az új megjelenéseket, így például a Dune, a Mortal Kombat és a Godzilla vs. Kong premierekre is várniuk kell majd.

Az HBO Maxnek jelenleg kb. 40 millió előfizetője van, szemben a Disney+ 100 és a Netflix 200 milliójával. Céljuk, hogy ezzel az olcsóbb modellel bevezessék a felhasználókat, akik később talán átváltanak a most 14,99 dollárért elérhető, már teljes értékű előfizetésre.

Ti előfizetnétek az HBO Maxre ha elérhető lenne Magyarországon? Ha tudni akarjátok, hogy áll a nagy streamingháború, akkor nézzétek meg ezt a videót:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)