Hirdetés

Az Old Man Logan világa is saját Bosszúállók csapatot kap

|

A Dead Man Logan képregények olvasóit nem fogja meglepni, hogy ki emeli a magasba ebben az alternatív jövőben Thor kalapácsát.

Hirdetés

Jövő januárban fog megérkezni az Avengers of the Wastelands képregénysorozat első száma, benne pedig egy teljesen új Bosszúállók felállást ismerhetnek meg a képregényolvasók. A Marvel új füzetei is abban a disztópikus jövőben játszódnak majd, amelyben korábban az Old Man Logan, Old Man Hawkeye, Old Man Quill és Dead Man Logan képregények is helyet kaptak. 

Hirdetés

Valószínűleg a címből már teljesen egyértelmű, de azért gyorsan konkretizáljuk a dolgot: Ed Brisson és Jonas Scharf sorozatában egy új Bosszúállók csapat veszi fel a harcot a rosszfiúkkal egy olyan világban, ahol Vörös Koponya 50 évvel az aktuális cselekmény előtt a Föld közel összes szuperhősét megölte. A rövidke leírás és a borítókép alapján egy trióra számíthatunk: az Old Man Logan univerzum Bosszúállóinak soraiba egy új Thor (Dani Cage), egy új Hangya (Dwight) és Hulk (Bruce Banner Jr.) kerül be. Az ütősnek tűnő hármas Fátum Doktor ellen vonul majd csatába. 

Dani Cage egyébként azoknak biztosan ismerős lesz, akik olvasták a Dead Man Logan képregényeket (itt emelte először a magasba a Mjölnirt, és változott Thorrá), de gyerekként már a fő, 616-os képregényes univerzumban is találkozhattunk vele: ő Luke Cage és Jessica Jones lánya. Az  új sorozat első számának borítóját már most meg tudjuk nektek mutatni: 

Ti kedvelitek az Old Man Logan univerzumot? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)