Hirdetés

Olivia Wilde Marvel filmet rendez a Sonynak, valószínűleg egy Póknő moziról van szó

|

A Venom 2 és a Morbius után is vannak tervei Pókember népes pereputtyával a Sonynak.

Hirdetés

Több forrás is megerősítette, hogy a Sony Pictures felkérte Olivia Wilde-ot egy nőközpontú Marvel mozi megrendezésére. Egyelőre nincsenek pontos információink arról, hogy mely karakterek bukkannak majd fel a filmben, de az elmúlt hónapok szivárgásai alapján a legtöbben azt sejtik, hogy egy Póknő moziról lehet szó. 

Hirdetés

Póknőből viszont nem kevés akad a Marvel Comics képregényeiben, így nem teljesen tiszta, hogy ki is köszönhet majd vissza a filmvásznon. A legkézenfekvőbb megoldás az első Póknő, vagyis Jessica Drew lenne, aki 1977 óta a képregényes univerzum része. Elképzelhető azonban az is, hogy a Pókember: Irány a Pókverzum animációs filmben is bemutatott Spider Gwen kap saját mozit, illetve lehetett már hallani egy különálló Silk filmről is. Az teljesen bizonyos azonyban, hogy nem Madame Webről van szó, a róla készülő filmnek ugyanis megvan már a rendezője S.J. Clarkson személyében. 

A Deadline témához kapcsolódó tweetjére egyébként Olivia Wilde egy pókos emojival reagált, így elég egyértelmű, hogy melyik Marvel hős, illetve annak kiterjedt ismeretségi köre kerül majd az új mozi középpontjába. 

Olivia Wilde pókos Marvel filmje már forgatókönyvírót is kapott, Katie Silberman felel majd a szkriptért - neki köszönhettük a 2019-es Éretlenségit, de ő írta a jövőre mozikba kerülő új Tom és Jerryt is. A produceri feladatokat Amy Pascal és Rachel O'Connor látják el. 

Olivia Wilde neve valószínűleg a legtöbbeknek a Doktor House tévésorozat vagy a Tron: Örökség film miatt lehet ismerős, de rendezőként is egyre több felkérést kap, az előbb említett tavalyi Éretlenségit is ő rendezte például. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)