Hirdetés

Olyan easter egget találtak most Az utolsó Jedikben, hogy díjat érdemelne, aki ezt kiszúrta

|

A film rendezője, Rian Johnson is dicséretét fejezte ki.

Hirdetés

Meglehetősen megosztó lett a Star Wars: Az utolsó Jedik. Rian Johnsonnak volt egy víziója, amit véghezvitt, ám hogy ezt ki milyennek ítéli meg, azt már temérdek alkalommal zongorázták végig a rajongók. Az viszont biztos, hogy ez a film sem kerülhette el a kikacsintásokat, az egyikbe például sikerült belecsempészni a Star Wars: Az ébredő Erőben elbúcsúzó Han Solót is. 

Hirdetés

Twitteren egy CorellianBlue nevű felhasználó mutatott rá, hogy Az utolsó Jedik nyitányában, a Lázadók és az Első Rend harca során az egyik bombán egy idegen nyelvű felirat olvasható, amely lefordítva annyit tesz: "Han says hi", vagyis magyarul: "Han üdvözletét küldi".

A találat előtt Rian Johnson is tisztelgett, ízlésesen egy Han Solo gif használatával. 

Ennek az apró utalásnak köszönhetően kijelenthetjük, hogy Han Solo (Harrison Ford) az új trilógia mindhárom filmjében jelen van valamilyen formában. A vén salabakterek már csak ilyenek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)