Hirdetés

Olyan jól nyitott a Free Guy, hogy a Disney máris folytatást akar

|

Ryan Reynolds videojátékos filmje remekül teljesített a nyitó hétvégéjén.

Hirdetés

Mostanában egészen jó videojátékos filmeket kapunk (leszámítva a Monster Huntert, de azt olyan gyorsan elfelejtette a világ, ahogy kell), és sejtettük, hogy a Free Guy sem fog csalódást okozni. Persze Ryan Reynolds önmagában eladja, de nem csak miatta érdemes jegyet váltani rá. 

Nem tudjuk, hogy a téma vagy a főszereplő csábította-e a mozinézőket a vásznak elé, de a film könnyedén a jegyeladási toplista élére szökött közel 52 millió dolláros bevételével, amiből 28,4 millió dollárt az amerikai, 22,5 millió dollárt pedig a világ többi országának nézői tettek bele.

Hirdetés

Ezzel sikerült felülmúlni a Disney és a 20th Century Studios várakozásait. Reynolds vasárnap már arról tweetelt, hogy a Disney felkérte a folytatáshoz, posztját pedig a rendező Shawn Levy is megosztotta.

A Free Guy jobban startolt, mint a múltheti The Suicide Squad, bár utóbbi egyúttal az HBO Maxre is felkerült, előbbi pedig 45 napig csak a mozikban lesz látható. 

A második egyébként a Vaksötét 2 lett, ami 10,6 milliót tudott hozni az Egyesült Államokban, a szintén most debütáló, Aretha Franklin életéről szóló Respect pedig a negyedik helyen nyitott, a Dzsungeltúra mögött.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)