Hirdetés

Olyan vad pletykák terjednek az Indiana Jones 5 kapcsán, hogy azt már a rendező sem hagyhatta szó nélkül

|

James Mangold vette a fáradságot, és egyenként reagált az összes hajmeresztő híresztelésre.

Hirdetés

Az Indiana Jones 5 körül rengeteg pletyka röppent fel az elmúlt hetekben. Hallottunk híreket borzalmasan sikerült tesztvetítésekről és Harrison Ford leváltásáról is, de a rendező, James Mangold gyorsan közbelépett, hogy olyan gyorsan eltiporja ezeket a pletykákat, amilyen gyorsan csak lehet.

Mint ismeretes, Mangold vette át az ostort 2020-ban, amikor Steven Spielberg leadta a projektet, és a rendezői székből átült a produceribe. Most a Logan - Farkas rendezőjének kezében van a film, és bár valószínűleg lenne jobb dolga is, a Twitteren hessegeti el a pletykákat.

Hirdetés

Először az első híresztelést céfolta, és gyorsan elmagyarázta, hogy egyelőre nem hogy rosszul sikerült tesztvetítések nem voltak, de még semmilyen tesztvetítésre nem került sor. Ezután rátért Harrison Fordra, és megerősítette, hogy Indiana Jones egyenlő Harrison Forddal, és ez nem fog megváltozni egyhamar. Nem fontolgatják a színész leváltását, pláne úgy nem, hogy egyébként az Indiana Jones 5 után szögre akasztja az ostort és a kalapot.

Mangold meglehetősen határozottnak tűnik Ford kapcsán, így komoly meglepetést, és egyúttal óriási csalódást okozna, ha nem jól megszokott arcot látjuk majd visszatérni 2023. június 30-án.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)