Hirdetés

Olyan véres lesz a The Boys 3. évada, hogy három rész alatt kifogytak az egész évadra rendelt művérből

|

A Butchert játszó színész hatásos példával szemléltette, hogy mennyi vér fog folyni a szezonban.

Hirdetés

A Garth Ennis és Darick Robertson képregénye alapján készült The Boys című Amazon Prime-sorozat az eddigi két szezonjában sem finomkodott, sőt: a készítők igyekeztek lekövetni az alapanyag szellemiségét és nem spórolni a korhatáros tartalmakkal.

Ugyanakkor minden eddigi nyilatkozat azt hangsúlyozta, hogy a The Boys 3. évada túl fog tenni a korábbiakon is, amely annak fényében nagy szó, hogy miképpen végződött a legutóbbi etap. Azt már jól tudjuk, hogy a képregény híres orgiás részét adaptálják, viszont a stáb nem csupán ebből a szempontból volt bevállalós. 

Hirdetés

Pár napja egy előzetessel már belepillanthattunk abba, hogy mire számíthatunk a The Boys történetének folytatásában, viszont a Billy Butchert megformáló Karl Urban szavai alapján nem igazán tudunk felkészülni arra, ami vár ránk. Urban a RadioX-nek adott interjújában mesélt a harmadik évadról: 

"Mindent felturbóztak. A sminkesek kifogytak a művérből a harmadik részre. Csak a harmadiknál jártunk a nyolc epizódból, és elfogyott a vér."

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

A vérgazdag jelenetek persze nem érik meglepetésként a rajongókat, elvégre korábban több szereplő is megfürdött már a vörös folyadékban (nem feltétlenül a sajátjában), az új sztoriban pedig Butcher is bedurvul, hiszen egy olyan szérumot kap, ami átmenetileg szuperképességeket ad neki. Urban korábban elmondta, hogy ez döntések elé állítja nemcsak a karaktert, hanem a csapatot is, eközben pedig egy minden eddiginél veszélyesebb Homelander is ott van a képletben. 

A The Boys 3. évada június 3-án debütál az Amazon Prime-on. Ti nézni fogjátok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)