Hirdetés

Once Upon a Deadpool - tisztelet jár a Nickelbacknek

|

A Deadpool 2 karácsonyi kiadásának első ízelítőjében poénkodtak kicsit a Nickelback zenekarral, most viszont jóvá teszik az élcelődést.

Hirdetés

Bár nálunk nem kerül mozikba a családbarát Deadpool 2, azaz a Once Upon a Deadpool, viszont előbb-utóbb valamilyen formában úgyis el fog érni hozzánk, addig pedig jókat derülhetünk a film új kiadásának marketinganyagain. Már az első előzetes is jópofa volt, most pedig folytatják ezt egy kontrázással Nickelback-módra. 

Hirdetés

Mivel legutóbb cukkolták kicsit a Nickelback rajongókat, ezért a legújabb ízelítőben Ryan Renyoldsék kicsit visszavesznek a lendületből és sok szépet mondanak a zenekarról, ráadásul rázendítenek a Nickelback egyik legnépszerűbb számára is. 

A Once Upon a Deadpool december 12-én debütál külföldön vadonatúj jelenetekkel és újravágott koncepcióval. Ti mit gondoltok róla?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)