Hirdetés

One Piece - új film jön az anime 20. születésnapjára

|

A shonen műfaj egyik ikonikus franchise-a hamarosan egy új filmmel bővül, melynek munkálatait ezúttal is a Toei Animation felügyeli.

Hirdetés

Tegnap érkezett egy rövid kis One Piece videó, ami az elmúlt 20 év kalandjaiból mutatott néhány képsort. Elsőre azt hihetnénk, hogy ez csak egy emlékeztető az anime évfordulójára, de a végén ott a bejelentés, miszerint a szériához kapcsolódóan jövő nyáron egy film érkezik.

Hirdetés

A One Piece: Stampede címre keresztelt moziról egyelőre nem sokat tudunk, de a Toei Animaton annyit elárult, hogy a premier 2019. augusztus 9-ére várható. Annyit még hozzátettek, hogy természetesen, ahogy a többi filmnél, úgy a Stampede-nél is ők felügyelnek majd mindenféle munkálatot.

A One Piece anime 1999. október 20-án indult és 862 résszel később még mindig fut. Ti nézitek még, esetleg olvassátok a mangát?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)