Hirdetés

One-Punch Man - kiderült, hogy mikor jön a 2. évad

|

Saitama rajongói örvendhetnek, nem kell már sokat várni az újabb kalandokra.

Hirdetés

Az anime rajongók nem csupán a My Hero Academia visszatérését várják türelmetlenül, hanem Saitama felbukkanását is, elvégre az internet igényli, hogy újabb millió mém születhessen róla. 

Hirdetés

Viccet félretéve, a One-Punch Man kedvelői fellélegezhetnek végre, ugyanis a Viz Media megerősítette, hogy a második évad április 9-én érkezik meg, kizárólag a Hulura, ahol feliratot is kapni fog. A bejelentés mellé csatolták az új szezon első poszterét is, amely nyomokban Saitamát, Garout és Suiryut tartalmaz: 

A 2. etapot már a J.C. Staff készíti, amely olyan projekteket hozott tető alá, mint a Food Wars! és a Toradora!, a rendezésért pedig a több Naruto: Shippuuden filmet is jegyző Chikara Sakurai felelt. Ti várjátok már a One-Punch Man új évadát?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)