Hirdetés

A One Punch Man második évadának új trailere a karakterekre fókuszál

|

Már csak néhány hónap választ el bennünket a premiertől, de addig is tanulmányozhatjuk az új szereplőket.

Hirdetés

2019 áprilisában indul a One Punch Man régóta várt második szezonja, és bár az új trailer azt nem villantja meg, hogy a projektet átvevő stúdió mennyire boldogul az akciójelenetekkel, legalább a karaktereket bemutatták.

Hirdetés

A második évadot ugyanis már nem a Madhouse (Death Note, Paprika, stb.) csapata készít, hanem a J.C. Staff. Ez a stúdió a múltban olyan projekteket hozott tető alá, mint a Food Wars! és a Toradora!, melyek közül egyik sem volt kifejezetten akciódús széria. A rendezésért Chikara Sakurai felel majd, ő legalább a múltban több Naruto: Shippuuden filmen is dolgozott.

A One Punch Man Season 2 2019 áprilisában indul. Hogy pontosan melyik platformon, mikor lesz elérhető, azt egyelőre nem tudjuk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)