Hirdetés

Margot Robbie és Idris Elba együtt feszít az új Suicide Squad film forgatási videóján

|

A színészek egy akciójelenet felvétele alatt kapták a rajongók is lencsevégre.

Hirdetés

Már javában készül James Gunn rendezői felügyelete mellett az új The Suicide Squad mozi, amelyben Margot Robbie természetesen visszatér Harley Quinn szerepében, viszont ezúttal (legalábbis részben) új társakkal az oldalán fog harcolni.

Hirdetés

A forgatásokról eddig nem igazán lehetett anyagot látni, viszont nemrégiben kiszivárgott egy felvétel, amelyen Robbie mellett Idris Elba is megjelenik két másik karakterrel, akik feltehetőleg a csapat további kiemelt szereplői lehetnek. A rajongók találgatásai alapján ők Polka Dot Man és Ratcatcher, viszont ezt hivatalos forrásból egyelőre még nem erősítették meg. Persze azt se feledjük el, hogy igazból még azt sem tudni, Elba egészen pontosan melyik DC-karaktert alakítja.

A The Suicide Squad várhatóan 2021 augusztusában kerül a hazai mozikba. Ti mit vártok a filmtől?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)