Hirdetés

Online lesz megtartva a San Diego Comic-Con

|

Korábbi formájában ugyan elmarad az év legnagyobb geek expója, de igyekeznek valahogy pótolni az élményt.

Hirdetés

Bár a legelső Budapest Comic Con szervezői meg tudták oldani a rendezvény megrendezését azzal, hogy eltolták novemberre, azonban a San Diego Comic-Con sorsa már áprilisban eldőlt, a szervezők a koronavírus-járvány miatt azt a nehéz döntést hozták, hogy 2020-ban nem lesz expó. Legalábbis nem úgy, ahogy számítottunk rá, ugyanis nem kell 2021-ig várnunk a következő felvonásra.

Hirdetés

A Comic-Con@Home névre keresztelt kezdeményezés keretében július 22-től 26-ig egy virtuális eseményen vehetünk majd részt, az otthonunkban ülve. Különböző panelekre és prezentációkra számíthatunk képregény, videojáték, sorozat, film és egyéb témákban, valamint részt vehetünk majd többek között álarcos mulatságban és a játékversenyekben is - mindezt teljesen ingyen, még kitűzőt is nyomtathatunk majd magunknak. 

Egyelőre még nem tették közzé a Comic-Con@Home részletes programját, de remélhetőleg minél többen képviseltetik majd magukat a nagyobb stúdiók és nevesebb alkotók közül is, hiszen a filmek, sorozatok és más tartalmak eltolása miatt van miről mesélniük. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)