Hirdetés

Oppenheimerrel és káromkodós kutyákkal készül márciusra a SkyShowtime

|

A streamingszolgáltató ízelítőt adott a jövő havi felhozatalából.

Hirdetés

Mivel tavaly rajtolt el Magyarországon a több filmes cég tartalmait összefogó SkyShowtime, a bőség zavarával szembesült az, aki el szeretett volna valamit indítani a platformon. Ennek orvoslására nemrég ajánlottunk számos néznivalót, köztük Jeremy Renner (Kingstown polgármestere), Sylvester Stallone (Tulsa királya) és Kiefer Sutherland (Rabbit Hole) sorozataival. 

Idén is lesz mit nézniük az előfizetőknek, hiszen februárban például olyan újdonságok jönnek, mint a Halo 2. évada vagy a Ted sorozat, és már felfedtek néhány kiemelt címet a márciusi kínálatból is. 

A legnagyobb durranás - szó szerint - az Oppenheimer lesz: Christopher Nolan sztárgárdával forgatott nagyágyúja az egyik legnagyobb Oscar-esélyes, és mivel a gála után felkerül a SkyShowtime-ra, az is bepótolhatja otthonról, akinek korábban valamiért kimaradt, de újranézni is ér. 

Hirdetés

Nem elhanyagolható a Woody Harrelson nevével fémjelzett Champions sem, amelyben a kiváló színész egy szívmelengető történetben játszik egy kosárlabdaedzőt, valamint felkerül többek között a szabad szájú ebeket felvonultató Kivert kutyák, és a Julianne Moore főszereplésével készült Mary & George című kosztümös széria is elrajtol. Ezek csak a kiemeltek, így lehetnek még egyéb újdonságok, amikről később kapunk majd infót.. 

Sorozatok:

  • Március 7. Sexy Beast 1. évad (az 1-4. rész március 7-től, majd az 5-8. rész április 25-től)
  • Március 8. Mary & George 1. évad (az 1. rész március 8-tól, majd hetente új rész)
  • Halo 2. évad (hetente új rész)
  • Ted 1. évad (hetente új rész)

Filmek:

  • Március 15. Champions 
  • Március 21. Oppenheimer
  • Március 24. Please Don't Destroy: The Treasure of Foggy Mountain
  • Március 24. Kivert kutyák
A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)