Hirdetés

Napi büntetés: tévedésből egy óriási dínóval lepte meg dínórajongó kisfiát egy apuka

|

A gigantikus méretű szobor olyan nehéz volt, hogy egy daruval kellett beemelni a család kertjébe.

Hirdetés

Egy Guernsey szigetén élő apuka, Andre Bisson egy kis meglepetést szeretett volna okozni négyéves fiának, Theónak, aki teljesen odavan a dinoszauruszokért. Így hát pont kapóra is jött, hogy a Jersey-i Tamba Park eladásra kínálta fel dínószobrait.

Hirdetés

Bisson meg is rendelt egy Carnosaurust. A fia a lehető legnagyobbat kérte, az apa pedig azt hitte, hogy nagyjából három méteres a "kicsike", de amikor a szállításért felelős srácok jelezték, hogy nem fog beférni a kamionjukba, akkor rájött, hogy valójában egy sokkal nagyobb szoborról van szó.

Karácsonyi ajándéknak szánták, de a szállítás eleve nem volt egyszerű. Kis késéssel ugyan, de végül sikerült leszállítani az 1000 euróért, vagyis közel 340 ezer forintért megvásárolt monstrumot, viszont később további problémák akadtak. Az eső miatt a szobor elázott, aminek következtében nagyjából két tonnát nyomott, és még hét embernek sem sikerült megmozdítania, így hát végül egy daruval lett beemelve Bissonék udvarába.

Ti találnátok helyet magatoknál egy ekkora szobornak?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)