Hirdetés

Óriásit bakiztak a Harry Potter: Visszatérés Roxfortba készítői

|

A producerek elismerték a hibát, javítást ígértek.

Hirdetés

A többségnek valószínűleg nem tűnt fel (azoknak meg pláne nem, akik könnyeikkel küszködve csak félig-meddig látták), de néhány Twitterező kiszúrt egy egészen nagy bakit a Harry Potter 20. évfordulója alkalmából kiadott műsorban. Nem egy rossz helyen hagyott kávéspohárról vagy belógó mikrofonról van szó, hanem valami annál sokkal kellemetlenebbről.

Az történt ugyanis, hogy amikor a műsorban Emma Watson gyerekkori képét mutatják, a fotón valójában nem ő, hanem a Családi üzelmekben és az Amerikai Horror Storyban játszó Emma Roberts látható.

Hirdetés

A kép a színésznő (mármint Roberts) Instagramján is megtalálható, ő pedig nyilván nem vezetné félre a követőit azzal, hogy Emma Watson gyerekkori fotóját posztolja sajátjaként.

Az Entertainment Weekly-nek a producerek elismerték, hogy hiba történt, és megígérték, hogy hamarosan felkerül a javított változat a streaming platformokra. Egyelőre az HBO GO-n még a hibás nézhető, 00:05:34 környékén jelenik meg a kép. Remélhetőleg mindkét Emma lazán kezeli ezt, nem lesz belőle kényelmetlen pereskedés.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)