Hirdetés

Orlando Bloom lelkes az Amazon A Gyűrűk Ura sorozata miatt

|

Kifejezetten örül annak, hogy nem remake-ről van szó.

Hirdetés

A Gyűrűk Ura filmek Legolasa a Collidernek nyilatkozva beszélt az Amazon készülő sorozatáról. Elmondta, hogy ugyan lett volna alkalma részletek után kérdezősködni egy producernél, akivel együtt dolgozik egy szintén Amazonos sorozaton, inkább visszafogta magát. A változatosság kedvéért megpróbálná kiélvezni, hogy milyen rajongóként figyelni Tolkien világának történéseit.

Hirdetés

Mivel Orlando Bloom korábban dolgozott az összes, A Gyűrűk Ura világához köthető filmes produkción, így ez egy kivételes alkalom számára.

"Volt egy pár kérdésem...de aztán úgy voltam vele, hogy 'hé, nekem erről már nem kell tudnom'. Nyilvánvalóan nem egy remake-ről van szó. Nem a Gyűrű Szövetségén alapszik vagy ilyesmi. Szóval szerintem nagyon nagyon érdekes lehet."

Bloom abszolút megbízik a projekt mögött álló vezetőkben. Elmondása szerint az Amazon alapítója, Jeff Bezos hatalmas fantasyrajongó, többek között ezért is szurkolt le 250 milliót a cég a jogokért.

A színész egy mókás kis beszélgetést is megosztott, amiben annak idején még Peter Jacksonnal fontolgatták a jövőbeli lehetőségeket.

"Emlékszem, hogy ott voltunk a díszletben Peter Jacksonnal és beszélgettük, hogy 'el tudod képzelni a napot, amikor majd ebből a filmből csinálnak remake-et?'. Aztán most itt vagyunk 20 évvel később, de ez nem remake lesz. Ha az lenne, akkor úgy lennék vele, hogy 'visszavisztek minket Hobbitfalvába, és megpróbáljátok elmesélni azt, amit láttunk'. Mást kapunk az Amazontól és szerintem ez egy jó dolog."

Orlando Bloomnak jelenleg több sorozatra és filmre is szerződése van az Amazonnal. Amennyire mi tudjuk, egyik sem A Gyűrűk Ura sorozathoz kötődik, és a színész ezt most láthatóan ki is fogja élvezni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)