Hirdetés

Orm alaposan megváltozott az új Aquaman and the Lost Kingdom kép alapján

|

Nem csak Aquaman kék ruhája lesz az egyetlen nagy változás az Aquaman and the Lost Kingdom moziban

Hirdetés

Nemrég megnézhettük, milyen új szerkóban feszít majd Jason Momoa a most készülő, és 2022 decemberében várható Aquaman and the Lost Kingdom moziban (ami egyébként egy klasszikus képregényes jelmezen alapszik), most pedig James Wan rendező azt is megmutatta nekünk, mennyi változott az első rész óta a korábbi antagonista, a Patrick Wilson által életre keltett Orm, avagy Ocean Master.

A helyzet pedig az, hogy elég sokat. Wilson egyrészt alaposan kigyúrta magát, másfelől pedig nagyjából úgy fest, mint Tom Hanks a Számkivetettben, legalábbis ami a fizimiskáját illeti.

Hirdetés

Orm az első rész végén börtönbe került, de egyelőre nem tudni, hogy a börtönfodrász hiánya miatt néz majd ki így a Aquaman and the Lost Kingdom filmben, vagy más oka lehet esetleg a rendhagyó külsőnek.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)