Hirdetés

Meleg csók miatt bojkottálnák az Örökkévalók Marvel filmet

|

Ártalmatlan jelenetről született beszámolók váltották ki egy konzervatív csoport heves tiltakozását.

Hirdetés

Emlékeztek még a keresztény-konzervatív nézeteket valló One Million Moms nevű csoportosulásra, akik a múltban több népszerű alkotásnak is nekimentek már? Legutóbb még csak a Disney új rajzfilmsorozatával, a The Owl House-zal volt problémájuk és az ellen indítottak egy petíciót, a következő film, amit kipécéztek viszont már jóval nagyobb falat ennél. 

Hirdetés

Az aktivisták ezúttal a novemberre betervezett Marvel-film, az Örökkévalók (The Eternals) ellen lépnek fel. A honlapjukon jelentették be, hogy azt tervezik, bojkottálni fogják Chloe Zhao rendezését, méghozzá egyetlen okból kifolyólag: az egyik jelenetben ugyanis el fog csattanni egy csók két azonos nemű szereplő - Brian Tyree Henry karaktere, Phastos és a férjét alakító Haaz Sleiman - között. A One Million Moms szerint a Marvel ezzel úgy döntött, hogy politikailag korrekt lesz ahelyett, hogy családbarát lenne, így harcolni fognak ellene. 

Sleiman egyébként korábban a LOGO YouTube csatornának adott interjújában kifejtette, Phastos lesz az első nyíltan meleg szuperhős, akivel egy gyermekkel együtt egy családot alkotnak majd. A színész szerint nagyon fontos számára, hogy bemutassák, mennyire szerető és gyönyörű lehet egy meleg család, a párjával váltott csókjuk pedig annyira megindító volt, hogy mindenki sírt a forgatáson a meghatódottságtól. Az Örökkévalók november 5-én kerül a hazai mozikba és erősen kételkedünk benne, hogy egy petíció hatására akár a füle botját is mozgatná a Marvel. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)