Hirdetés

Hivatalos szinopszisból ismerhetjük meg nagy vonalakban az Örökkévalók sztoriját

|

A Marvel Studios ismertette velünk, hogy milyen konfliktus áll majd a film középpontjában.

Hirdetés

Idén végre kezdetét veszi a Marvel filmes univerzumának várva-várt negyedik fázisa, melynek első darabja, a Fekete Özvegy a tavasz kellős közepén debütál. Ősszel pedig megérkezik a második film is, ami vadonatúj arcokkal bővíti ki az MCU már amúgy is széles hősfelhozatalát.

Hirdetés

Az Örökkévalók csapata talán nem olyan ismert, mint a Bosszúállók vagy az X-Men, de a képregényrajongók jól tudják, hogy bizony elég ütőképes brigádról van szó. Már tudtunk ezt-azt a róluk szóló MCU-s film kapcsán, például azt, kik bújnak az egyes szuperhősök bőrébe, ám most érkezett egy elég tartalmas szinopszis, ami nagyjából bemutatja nekünk, miről is fog szólni ez a kaland.

"A Marvel Studios-féle Örökkévalók egy izgalmas szuperhőscsapatot hoz a Marvel filmes univerzumába, olyan ősi földönkívülieket, akik már több ezer éve titokban élnek a Földön. A Bosszúállók: Végjáték eseményeit követően azonban egy váratlan tragédia miatt kénytelenek előlépni az árnyékből, hogy újraegyesülve felvegyék a harcot az emberiség legősibb ellenfelével, a Deviánsokkal."

A leírás szerint tehát elég nagy izgalmakra számíthatunk, és remélhetőleg tényleg sikerül összehozniuk az Örökkévalóknak egy ütős belépőt az MCU-ba. Ti várjátok már a filmet?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)