Hirdetés

Oroszlánkirály - megvannak Mufasa és Simba szinkronhangjai

|

Régi ismerősök és friss arcok is lesznek majd az új Oroszlánkirály film szereplőgárdájában.

Hirdetés

A Disney gőzerővel elkezdett új, élőszereplős adaptációkat gyártani a régi klasszikus filmjeiből, így a nemrég megjelent Dzsungel Könyve mellett az Oroszlánkirállyal is ismét találkozhatunk a mozikban az elkövetkező években.

A Jon Favreau (A Dzsungel Könyve, Vasember) rendezésében készülő film jelenleg a casting folyamatnál tart és két fontos karakter szinkronhangja már ki is derült: Mufasát az a James Earl Jones fogja alakítani, aki az eredeti filmben is a hangját adta, fiát Simbát pedig a Community és a tavaly debütáló, rendkívül elismert Atlanta sztárja, Donald Glover biztosítja majd.

Favreau a Twitteren jelentette be a nagy hírt, habár ennél több nem derül ki, tehát nem tudjuk, hogy a forgatás egészen pontosan mikor is kezdődik el. Glover egyébként nem csak színészként, de zenészként is aktívan tevékenykedik, ugyanis Childish Gambino néven rap lemezeket ad ki, amelyek egyébként általában igen jó fogadtatásban részesülnek.

Ti mit gondoltok? Megfelelő embert választottak a szerepre?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)