Hirdetés

Örülhetnek az anime-rajongók: itt a JoJo's Bizarre Adventure: Stone Ocean első előzetese

|

Folytatódik a JoJo's Bizarre Adventure, még idén megérkezik a Netflixre a következő évad, vagyis a Stone Ocean.

Hirdetés

Régóta vártak már arra a JoJo's Bizarre Adventure széria rajongói, hogy a népszerű mangán alapuló anime következő felvonása kapcsán érdemi információkkal szolgáljon a Netflix. Most viszont elérkezett a nagy nap: befutott a következő évad, a JoJo's Bizarre Adventure: Stone Ocean első előzetese, és a premier kapcsán is okosabbak lettünk.

A JoJo's Bizarre Adventure: Stone Ocean eredetileg Hirohiko Araki mangájának hatodik fejezete volt, az animesorozatban viszont ötödik évadként érkezik meg. A 2012-ben indult anime negyedik szezonja 2019 nyarán búcsúzott a nézőktől, akik azóta türelmesen várakoztak a folytatásra.

Hirdetés

Az új előzetes végén felvillan a "2021 decembere" felirat, így az már teljesen bizonyos, hogy idén megkapjuk a Stone Oceant, noha a premier pontos dátuma egyelőre még nem ismert. A korábbi évadokért még az Animax és az Adult Swim felelt, a JoJo's Bizarre Adventure: Stone Ocean viszont már világszerte a Netflixen fog debütálni - Japánban 2022 januárjában kezdik csak el vetíteni a tévéadók.

Az új szezon 2011-ben, az Egyesült Államokban játszódik. Főhőse, Jolyne Cujoh (aki nem mellékesen az egyik korábbi protagonista, Jotaro Kujo lánya) ártatlanul börtönbe kerül, a többiről viszont már meséljen az alábbi előzetes.

Ha a jövőben sem akartok lemaradni filmes és videojátékos előzeteseinkről, akkor bátran iratkozzatok fel és bökjétek be a csengettyűt. Amennyiben támogatni is szeretnétek a munkánkat, akkor erre a csatornatagság funkcióval van lehetőségetek, nagyon szépen köszönünk minden támogatást!

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)