Hirdetés

Oscar 2015 - kövesd velünk élőben!

|

Hétfő hajnalban megtartják a 87. Oscar-gálát, amelyen most egy különösen erős mezőny tagjai várják, hogy díjakat zsebelhessenek be. Ha velünk tartotok, semmiről sem maradtok le!

Hirdetés

A 2015-ös Oscar-jelöltek listája az utóbbi évek felhozatalánál sokkal keményebb, a legjobb film kategóriában lévők például kivétel nélkül megérdemelnének egy-egy aranyszobrocskát, azonban nincs könyörület, minden kategóriában csak egyetlen alkotás diadalmaskodhat és pont ezért lesz olyan izgalmas éjjel a díjátadó.

A házigazda a rutinos showman és mindenki Barney Stinsonja, Neil Patrick Harris lesz, aki ráadásul videojátékokhoz is kötődik, hiszen ő vezette a 2010-es Spike Video Game Awards-ot, valamint többször szinkronizált, például a Spider-Man: Shattered Dimensions Peter Parkerét is. Harris tehát várhatóan vérbeli műsort rittyent majd nekünk, amit el is várunk, ha már egyszer olyan filmek indulnak a legjobb kategóriában, mint a Michael Keaton nagy visszatérésének számító Birdman, a tizenkét évig forgatott Sráckor, a Wes Anderson-féle Grand Budapest Hotel, a Stephen Hawking életéről szóló A mindenség elmélete, Benedict Cumberbatch első filmes főszerepe, a Kódjátszma és a J.K. Simmons-ot éltető Whiplash.

A 87. Oscar-gála várhatóan hétfő hajnalban, 02:00 órakor kezdődik, a CineStaron pedig végigkövethetitek majd az eseményeket egy liveblog keretein belül, amelyben a legfrissebb események mellett érdekességekről is olvashattok majd. Tartsatok velünk a direkt erre a célra létrehozott aloldalunkon és tippeljétek meg a többi éjszakázó filmkedvelővel együtt az eredményeket élőben!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)