Hirdetés

Eminem végre valahára elment az Oscar-gálára, Martin Scorsese reakciója pedig aranyat ér

|

A népszerű rapper még a 2000-es évek elején nyert egy aranyszobrocskát, de akkor nem jelent meg az átadón.

Hirdetés

Nemrég lezajlott az idei Oscar díjátadó is, amely több meglepetést is hozott, illetve teljesült rengeteg rajongók kívánsága, és Joaquin Phoenix megkapta a neki járó elismerést a Jokerben nyújtott teljesítményéért. Érdekes pillanatokból pedig ezúttal sem volt hiány a gálán.

Hirdetés

Eminem még 2003-ban kapott Oscar-díjat a Lose Yourself című számáért, amit a 8 mérföldhöz írt, de nem jelent meg személyesen az eseményen, hogy átvegye a szobrot. Sőt, állítólag éppen aludt, amikor be lett jelentve, hogy nyert. Azonban az idei átadón váratlanul megjelent, és egy filmzenés montázs után élőben adta elő a díjnyertes dalt. A rapper még a saját Twitter-oldalán is megemlítette a dolgot.

Az előadás során egyébként a kamera többször is mutatta a közönséget, így csíphettük el azt is, ahogy Martin Scorsese alig tudta nyitva tartani a szemét a dal alatt.

Értelemszerűen gyorsan elterjedt a közösségi oldalakon ez az elkapott pillanat, amit sokan talán még Eminem performanszánál is érdekesebbnek találtak.

Nektek hogy tetszett a rapper előadása?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)