Hirdetés

Oscar 2020 - megemlékeztek Kobe Bryantről is

|

Vele indult az In Memoriam szegmens, mely alatt Billie Eilish énekelte a The Beatles Yesterday című számát.

Hirdetés

A nemrégiben tragikus körülmények között, helikopterbalesetben elhunyt kosaras legenda 2018-ban vehette át a legjobb animációs rövidfilm Oscar-díját a Dear Basketball című dokumentumfilmért, melyet egy visszavonulása után írt verse inspirált, és vezető producerként felügyelte elkészültét. A ma hajnalban lezajlott díjátadón róla is megemlékeztek.

Hirdetés

A közel három és fél perces In Memoriam videóban megjelent még Rip Torn, Terry Jones, Stanley Donen, Robert Forster, Peter Mayhew, Doris Day, Udvardy Anna, Peter Fonda, Kirk Douglas, John Singleton, valamint számos színész, színésznő, rendező és egyéb filmes. A videót alább tekinthetitek meg.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)