Hirdetés

Oscar-díjas főszereplővel készül a következő Star Trek-film, de nem láthatod a moziban

|

Ehelyett a Paramount+ streamingplatformon debütál majd a Star Trek: Section 31 című spin-off.

Hirdetés

Noha a keményvonalas rajongók egy része nem igazán lelkesedett érte, J.J. Abrams 2009-ben sikeresen rebootolta a Star Treket Chris Pine-nal, Zachary Quintóval, Zoe Saldanával, Karl Urbannel, Simon Peggel, John Chóval és a tragikusan fiatalon elhunyt Anton Yelchinnel a főbb szerepekben. Az így létrehozott Kelvin idővonallal azonban a folytatásban látványosan nem tudtak mit kezdeni az alkotók. A 2013-as Sötétségben - Star Trek (Star Trek: Into Darkness) tulajdonképpen a a Khan haragjának újragondolása volt a pillanatnyilag épp Budapesten forgató Benedict Cumberbatchcsel. De a három évre rá bemutatott Star Trek: Mindenen túl (Star Trek: Beyond) sem tudott vagy akart többet nyújtani egy átlagos nyári blockbusternél.

Új filmet azóta se kaptunk, bár egy időben még Quentin Tarantinót is szóba hozták vele. Legutóbb Matt Shackman állt a Star Trek 4 élén rendezőként, tavaly februárban jelentették be, az év végén kezdődött volna a forgatás, de ő már augusztusban lelépett Fantasztikus Négyest rendezni a Marvelnek.

Hirdetés

Ezzel párhuzamosan viszont az élőszereplős és animációs sorozatok frontján több szerencséje volt a Paramountnak: 2017-ben elindult a Star Trek: Discovery, ezt követte 2020-ban a Star Trek: Picard, majd még ugyanabban az évben a Star Trek: Lower Decks. Ezután a Stra Trek Prodigy következett 2021-ben, majd a Star Trek: Strange New Worlds tavaly. Az utóbbi éppúgy a Discoveryből nőtt ki, mint az a Star Trek: Section 31 spin-off, amelynek most zöld utat adott a Paramount, okosan meglovagolva a friss Oscar-díjas Michelle Yeoh körüli hype-ot. Yeoh a szóban forgó egész estést produkcióban újfent magára ölti a tüköruniverzumból származó Philippa Georgiou császárnő szerepét, aki csatlakozik a Csillagflotta titkos kémhálózatához, a 31-es szekcióhoz. 

A Sta Trek: Section 31-et Olatunde Osunsanmi rendezi, a forgatókönyvet Craig Sweeny írja, ők egyúttal a producerei is Michelle Yeoh-val, Alex Kurtzmannal és Aaron Baiersszel együtt. A gyártásért a CBS Studios felel, a forgatást még idén elkezdik. Premierdátum egyelőre nincs, csupán annyit tudunk, hogy a film a Paramount+-on debütál, aminek tartalmait idehaza a SkyShowtime platformon találhatjuk meg.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)