Hirdetés

Oscar-jelölt színész vezetheti az új Fantasztikus Négyes csapatot

|

Egy jelentés szerint megvan, hogy ki a legesélyesebb Reed Richards szerepére.

Hirdetés

A Marvel nem sieti el az új Fantasztikus Négyes bevezetését az MCU-ba, de tekintve, hogy hogyan sült el a 20th Century Fox 2015-ös próbálkozása, talán nem is baj, ha nem kapkodnak. Túl sok konkrétumot nem árult el Kevin Feige a projektről, de annyit mindenképpen tudunk, hogy a film 2024. november 8-án fog debütálni a WandaVízió epizódjait dirigáló Matt Shakman rendezésében, aki két, kevés referenciával bíró író, Jeff Kaplan és Ian Springer forgatókönyve alapján dolgozhat. 

Azt viszont továbbra sem tudjuk, hogy ki bújhat majd Susan Storm, Johnny Storm és Ben Grimm és Reed Richards bőrébe - igen, utóbbi szerep is bizonytalan, mivel John Krasinsky hiába bukkant fel a karakterként a Doctor Strange az őrület multiverzumában során, az csak egy szimpla cameo volt. 

Hirdetés

Az utóbbi hetekben leginkább az tartotta izgalomban a Fantasztikus Négyes rajongókat, hogy Ryan Gosling csatlakozhat a szereplőgárdához, most viszont érkezett egy újabb érdekes jelentés. Korábban már született róla pletyka, hogy a 2016-os Oroszlán miatt Oscar-jelölést és BAFTA-díjat kapott Dev Patel lehet az új Reed Richards, amit ezúttal az egyik iparági bennfentes, a Cosmic Circus főszerkesztője, Lizzie Hill említett meg. Hill egy a produkcióhoz közel álló, de meg nem nevezett forrására hivatkozva állítja, hogy Patel a legnagyobb esélyes Richards megformálására. 

Dev Patel
Dev Patel

A Marvel természetesen még semmit sem erősített meg hivatalosan, azt sem, hogy tárgyalásokat folytatnának Patellel, mindazonáltal a színész nem lenne rossz választás: a világ a 2008-as Gettómilliomossal ismerte meg, aztán olyan alkotásokban játszott, mint Az utolsó léghajlító, a Chappie, a David Copperfield rendkívüli élete, a Skins és a Híradósok sorozat, vagy legutóbb a The Green Knight

Ez tehát még bizonytalan, az viszont nem, hogy milyen típusú film lesz a következő Fantasztikus Négyes: szerencsére a Marvel nem akar megint egy eredettörténetet elmesélni

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)