Hirdetés

Összeesett a Better Call Saul főszereplője, a forgatásról szállították kórházba

|

Bob Odenkirk még mindig orvosi ellátásra szorul.

Hirdetés

Variety elsők között számolt be nemrég arról, hogy Bob Odenkirk hirtelen összeesett a Better Call Saul legújabb évadának forgatásán, ahonnan korházba is szállították a színészt. Egyelőre nem lehet tudni, hogy miért lett rosszul Odenkirk, de az biztos, hogy továbbra is orvosi megfigyelés alatt tartják. 

A Better Call Saul gyakorlatilag a Breaking Bad - Totál szívás című sorozat spin-offja, annak előzménye. Odenkirk ebben a szériában is a Jimmy McGill, avagy később Saul Goodman nevű ügyvédet alakítja. 

Hirdetés

Odenkirk pályafutása egyébként íróként indult, később kisebb szerepeket vállalt, eddigi legnagyobb dobásai pedig a Breaking Bad és Better Call Saul sorozatok, valamint a 2021-es akciófilmje, a Senki (Nobody) voltak.

Reméljük hamar felépül, és folytatódhatnak a Better Call Saul munkálatai is. A sorozat új évada elvileg valamikor 2022-ben érkezik, de azt egyelőre nem lehet tudni, hogy a mostani szerencsétlen eset befolyásolja-e majd valamilyen formában a premiert. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)