Hirdetés

Összeesett golfozás közben, kórházba kellett szállítani a Harry Potter sztárját

|

Az elsősorban Draco Malfoy megformálása miatt ismert színész egy jótékonysági golfmeccsen lett rosszul.

Hirdetés

Még csütörtökön történt, hogy a 34 éves Tom Felton elvesztette az eszméletét az amerikai és európai golfozók részvételével a Wisconsinban megrendezett Ryder-kupán, pontosabban annak jótékonysági meccsén, amelyen jellemzően ismert amatőrök mérik össze tudásukat.

Felton egy volt finn jégkorongozóval, Teemu Selannével alkotta az európai párost, míg amerikai színekben Dan Jansen olimpikon gyorskorcsolyázó, valamint az 1980-as amerikai olimpiai hokicsapat kapitánya, Mike Eurzione indult ellenük.

Hirdetés

A The Wrap beszámolója szerint a színész váratlanul a földre került, de hamar megérkezett a segítség, és már magánál volt, amikor kocsira fektetve levitték a pályáról. A Twitteren megosztott alábbi felvétel épp ezt örökítette meg.

Felton állapotáról egyelőre nincs további információ, mindössze annyit tudni, hogy a helyi kórházba szállították.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)