Hirdetés

Összeomlott az HBO Max, olyan sokan akarták megnézni a Trónok harca: Sárkányok házát

|

A rendszer többnyire jól kezelte a terhelést, de egyesek számára akadtak gondok.

Hirdetés

A Trónok harca első, várva várt előzménysorozata, a Sárkányok háza augusztus 21-én debütált, és természetesen a sorozat, illetve A tűz és jég dala legnagyobb rajongói igyekeztek, hogy már a premier időpontjában elindítsák az első epizódot. Az HBO Max igyekezett felkészülni a hatalmas terhelésre, és többnyire ez hiba nélkül sikerült is, viszont a nézők egy részét kellemetlen probléma érintette.

A vállalat beszámolója szerint már a munkatársak dolgoznak az elhárításon, hogy a jövőben ne forduljon elő hasonló kimaradás.

A streaming szolgáltató Twitter-oldalán több felhasználó is jelezte, hogy összeomlott a rendszer, amikor el akarták indítani a Trónok harca: Sárkányok háza első részét. Kiderült, hogy a jelenség azokat érintette, akik az Amazon Fire TV eszközt használták a streamelésre.

Hirdetés

Az HBO Max kimutatásai szerint ez a nézők egy kis része, de pontos számot nem publikált a cég. A DownDetector adatai alapján nagyjából 3000 ezer felhasználót érinthetett egyébként a probléma.

A Sárkányok háza első epizódja eddig többnyire pozitív kritikákat és rajongói visszajelzéseket kapott, a Trónok harca rajongóinak mindenképpen érdemes elkezdeniük a 10 epizódosra tervezett első évadot. Ha pedig még nem tettétek, olvassátok el Csirke kritikáját is a sorozatról.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)