Hirdetés

Összerúgja a port Bruce Wayne és az új Batman

|

Batman Batmannek lesz farkasa a DC soron következő denevéremberes képregényében.

Hirdetés

Még decemberben írtunk arról, hogy a DC-univerzum generációváltásnak is betudható Future State-eseményben egy új ember ölti magára az igazságosztó Batman szerepét. Bruce Wayne utódja végül a Wayne Enterprisest vezető Lucius Fox fia, a korábban Tim Foxként emlegetett Jace lett.

A Future State-füzetek január óta sorban jelennek meg, a Mariko Tamaki által írt Dark Detective című alszéria harmadik száma pedig igazi ínyencséget tartogat: a régi és az új sötét lovag találkozását.

Hirdetés

Ebben az univerzumban Bruce Wayne eljátszotta a saját halálát, Gotham City felett pedig egy gátlástalan paramilitáris szervezet, a Magistrate vette át az uralmat. E borús körülmények hívják életre a Fox-féle új Batmant, ám mint kiderül, a nagyon is élő Wayne mégsem örvend a felbukkanásának.

Az időközben elszegényedett mágnás ugyanis a "batmanség" terhétől megszabadulva itt már egy új identitás, a Dark Detective álcája mögött igyekszik a háttérből megtörni a fasiszta Magistrate hatalmát. A sztori szerint egy gyilkosság után nyomozva botlik bele utódjába, és találkozásuk nem alakul zökkenőmentesen.  De hogy a kötelező ütésváltásokat letudva sikerül-e összefogniuk a nemes cél érdekében, az csak a február 9-én megjelenő Future State: Dark Detective 3. számából derül ki.

Ennek alább a borítóját is megcsodálhatjátok.

Ez pedig a borító szintén nagyon mutatós alternatív verziója, érdemes vetni erre is egy kósza pillantást:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)