Hirdetés

Ostort, kalapot elő! - a Disney+-ra tart a teljes Indiana Jones széria

|

A Steven Spielberg rendezte filmek a Disney streamingplatformján lelnek új otthonra.

Hirdetés

Amikor a Disney 2012-ben bekebelezte a Lucasfilmet potom 4 milliárd dollárért, akkor nemcsak a Star Wars jogait kaparintotta meg, hanem sok egyéb értékes szellemi termék mellett az Indiana Jones szériára is rátette a kezét. Ebből fakadóan a Mickey egeres vállalatnak is komoly érdeke fűződik ahhoz, hogy a hazai mozikban június 29-én debütáló Indiana Jones és a sors tárcsája sikert arasson.

Ennek érdekében pedig nemcsak a mára felcseperedett, esetleg a főszereplő Harrison Fordhoz hasonlóan megöregedett rajongókban kívánja felszítani a nosztalgia tüzét, hanem megpróbál új nézőket is megcsípni abból a generációból, amelyik már jellemzően streamingen fogyaszt tartalmat.

Hirdetés

Történetesen van egy megfelelő platformja erre a feladatra, nevezetesen a Disney+, amely május 31-én üdvözli a teljes Indiana Jones filmgyűjteményt a katalógusában. Így egy helyen megtaláljuk az összes filmet az 1981-ben bemutatott Indiana Jones és az elveszett frigyláda fosztogatóitól az 1984-es Indiana Jones és a végzet templomán, valamint az 1989-es Indiana Jones és az utolsó kereszteslovagon át egészen a 2008-as Indiana Jones és a kristálykoponya királyságáig.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)