Hirdetés

Otthon és a mozikban is látható lesz a Five Nights at Freddy's film, megvan a premier dátuma

|

Egy streaming szolgáltató is lecsapott a Five Nights at Freddy's horrorjáték-sorozat alapján készülő filmre.

Hirdetés

Az elmúlt nyolc évben Scott Cawthon, a Five Nights at Freddy's atyja nyolc teljes értékű játékot és számos spin-offot, regényt készített, illetve olyan projekteket is támogatott, amelyeken teljes mértékben rajongók dolgoztak, ő csak a kiadást és terjesztést vállalta magára. A franchise-t a Twitch tette igazán népszerűvé, ha a streamerek nem kapják fel, lehet, hogy nem ment volna akkorát.

Így viszont olyan sikeres lett, hogy film is készül belőle, mi több, a számos sikeres horrorfilmet jegyző Blumhouse dolgozik rajta a Universal Picturesszel együtt. Most kitűzték a premier dátumát, és azt is bejelentették, hogy nem csak a mozikban láthatjuk majd.

Hirdetés

Az Egyesült Államokban október 27-étől vetítik, így pont halloween környékén lehet majd rá beülni, vagy bevetődni a tévé elé: a premier napjától látható lesz ugyanis a Peacock kínálatában. Bár ez a szolgáltatás nálunk nem elérhető, a tartalmai a SkyShowtime-on itthon is nézhetők, remélhetőleg ez is eljut hozzánk időben.

A film történetének középpontjában egyébként egy biztonsági őr áll majd, aki éjszakai műszakban őrzi a pizzériát, és mint tudjuk, ez nem egy kényelmes, nyugdíjas meló. A főbb szerepekben Josh Hutchersont, Elizabeth Lailt, Piper Rubiót, Kat Conner Sterlinget, Mary Stuart Mastersont és Matthew Lillardot láthatjuk majd, a rendezői feladatokat pedig Emma Tammi látja el.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)