Hirdetés

Otthonra talált a John Wick spin-off sorozat, jövőre érkezik a The Continental

|

A filmek előzményeként szolgáló minisorozat várhatóan Magyarországon is elérhető lesz.

Hirdetés

Több év tervezést követően végre biztossá vált, hogy nemsokára láthatjuk a John Wick filmek előzménysorozatát, a The Continentalt. A projektet még 2018-ban jelentette be a Starz, amely a Lionsgate-tel együttműködve készíti a három epizódos szériát, a debütálásra pedig 2023-ban számíthatunk.

A sorozat közvetítési jogait megvásárolta a Peacock, vagyis a streaming szolgáltató kínálatában garantáltan megnézhető lesz a három 90 perces epizód. Ez a hazai rajongók számára azt jelenti, hogy a várhatóan még idén érkező SkyShowtime platformon keresztül lesz legálisan elérhető.

Hirdetés

Az 1970-es években játszódó széria Winston Scott karakterén keresztül mutatja be a történetet, és rengeteg olyan szereplő fog felbukkanni, akiket a filmekben már megismerhettünk. Scottot Colin Woodell alakítja, mellette a főszereplő az Ayomide Adegun által megformált Charon lesz. Felbukkan még Mel Gibson is, aki tavaly októberben szerződött a produkcióra, illetve rajta kívül Peter Greene, Ben Robson, Hubert Point-Du Jour, Jessica Allain, Mishel Prada és Nhung Kate is szerepelni fognak.

A történetért Greg Coolidge és Kirk Ward showrunnerek a felelősek, az első és a harmadik epizódot Albert Hughes, a második részt Charlotte Brandstrom rendezi. A The Continental valamikor 2023-ban fog debütálni, nem lenne meglepő, ha a John Wick 4 2023 márciusi premierjéhez megfelelően időzítenék.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)