Hirdetés

Öveket becsatolni, új Star Wars sagát csinálna a Lucasfilm elnöke

|

Kathleen Kennedy szerint fel kell fedezni a Skywalkereken túli Star Warst is.

Hirdetés

Mozgalmas időket élhetnek a Star Wars rajongók, hiszen a napokban tartott Star Wars Celebrationön levetítették a nyáron érkező Andor-sorozat első trailerét, bejelentették a Jude Law-val készülő Skeleton Crew-szériát, a szerencsések láthatták A mandalóri harmadik évadjának kedvcsinálóját, tegnap pedig az Obi-Wan ígéretes nyitóepizódjai is megérkeztek a Disney+ streaming platformra.

A GamesRadar azonban hiányolta a Star Wars Celebrationről  a filmekkel kapcsolatos bejelentéseket, ezért elcsípte egy interjúra Kathleen Kennedyt, a Lucasfilm elnökét, aki mindenekelőtt megerősítette, hogy a következő mozis Csillagok háborúja Taika Waititi filmje lesz, melyet 2023 végén terveznek bemutatni, helyet cserélve a Patty Jenkins keze alatt készülő Rouge Squadronnal.

Hirdetés

A vezetőnél ezt követően arra kérdeztek rá, hogy továbbra is mozgásban van-e a filmek későbbi jövője, amire Kennedy határozott igennel válaszolt:

"Persze, mindvégig mozgásban volt. Ahogy elhagyjuk a sagát [a Skywalker sagát], a televíziós oldalon nagyszerű, izgalmas munka folyik, ami sok mindent elárul arról, hogy merre tartunk. Nagyon tudatosan akarunk ezzel foglalkozni. És nagyszerű tehetségekkel dolgozunk együtt - olyan emberekkel, akiket nagyon érdekel, hogy milyen lesz a Star Wars következő iterációja, és hogy az emberek visszatérjenek a mozikba, hogy tényleg valami nagy durranással tudjunk előrukkolni. Ez fontos számunkra."

Az interjúztató ekkor tér rá arra, hogy van-e valamiféle hezitálás abban, hogy a Skywalker sagán túl is felfedezzék a Csillagok háborúja világát a mozivásznon. A Lucasfilm elnöke ezt egyértelműen tagadja, majd egy újabb kérdésre válaszolva kijelenti, hogy valami egészen újjal akarnak előállni.

"Ó, igen. Egy teljesen új sagát kell létrehoznunk. Ehhez sok minden kell. Rengeteg beszélgetés folyik erről."

Ez pedig az a fajta hír, amitől egyszerre jöhet izgalomba és rettenhet meg a rajongói tábor, hiszen egyrészt a Disney-féle új trilógiát rengeteg kritika érte, amiért lényegében csak megismételte az eredeti filmek cselekményét, másrészt a "Somehow Palpatine returned" után már sokan feladták a reményt, hogy a Mickey egeres óriás alatt még helyreállhat a fő vonalas Star Wars filmek varázsa.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Az előzménytrilógia rajongóinak viszont biztató lehet az interjú, Kennedy ugyanis kijelentette, hogy érzékelik a prequelek iránt feltámadt szeretetet (amit ironikus módon részben épp az új trilógia vitatott minősége fűt, de ezt csak mi tesszük hozzá), ezért azon vannak, hogy jobban felfedezzék ezt a korszakot. A vezető azt mondta, hogy A mandalóri mögött álló John Favreau és Dave Filoni, valamint Jon Watts (az új Pókember-trilógia rendezője) bevonásával dolgoznak az előzménytrilógiás tartalmakon, kiemelve Filoni nyáron érkező Ahsoka-szériáját. Ami pedig Wattsot illeti, érdekesség, hogy ő áll a Skeleton Crew mögött is, ám az nem az előzményfilmek idején játszódik.

Zárásként érdemes kiemelni, hogy Kennedy szerint sok olyan gyerek lesz, aki felnőve hasonló kötődést érez majd a Disney-féle trilógiához, mint amit a mostani felnőttek is táplálnak a prequelekkel kapcsolatban. Ti mit gondoltok erről?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)