Hirdetés

Végső előzetesen J.J. Abrams háborús horrorja, az Overlord

|

Egy csapat amerikai ejtőernyős, náci kísérletek és vérszomjas szörnyek kavalkádja lesz az Overlord.

Hirdetés

J.J. Abrams ismét produceri székbe ült, aminek eredménye egy meglehetősen elborult, de legalább annyira szórakoztató horror lehet.

Hirdetés

Az Overlord cselekménye a második világháború idején, egész pontosan a normandiai partraszállás napján zajlik, ahol egy amerikai ejtőernyős osztag mindenféle őrült náci kísérlettel találja szemben magát. Nem meglepő, hogy ezek a kísérletek hasonlóan szörnyű eredményeket szültek, amikből a film végső előzetese is mutat párat:

Ugyan sokáig pletykálták, hogy az Overlord a film stúdiójának, a Bad Robotnak és J.J. Abrams közös trilógiájának, a Cloverfield szériának lehet a negyedik felvonása, ám elvileg erről szó sincs. Mi mindenesetre nem lepődnénk, ha a jövőben mégis lenne kapcsolat a két cím között, hiszen a Cloverfield filmek tartogattak már hasonló fordulatokat.

Nektek tetszik az Overlord az eddig látottak alapján?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)