Hirdetés

Ozzy Osbourne lemondta a turnéját, lőttek a magyarországi koncertjének is

|

A budapesti Ozzy Osbourne koncertnek is lőttek, a 74 éves zenész fizikálisan nem bírná már a turnézást.

Hirdetés

Ozzy Osbourne Twitteren jelentette be, hogy azonnali hatállyal visszavonul a turnézástól, ami a gyakorlatban azt is jelenti, hogy törölték az összes már bejelentett fellépését, tehát kukában landolt az egész turné. 

A meglehetősen szomorú hangvételű tweetben a 74 éves zenész leírta, hogy valószínűleg ez az egyik legnehezebb döntés, amit valaha meg kellett hoznia, de három operáció és számos más kezelés után rá kellett ébrednie, hogy egészen egyszerűen már nem bírja fizikálisan a koncertezést.

Hirdetés

Ozzy Osbourne-nak anno volt egy nagyon komoly balesete, amiben megsérült a gerince is, ebből a sérülésből pedig sosem sikerült teljesen felépülnie. Stábjával együtt most azt mérlegelik, hogyan tudna esetleg majd a jövőben úgy fellépni, hogy ahoz egyáltalán ne kelljen utaznia - a hangjával ugyanis nincs semmi gond.

Adná magát valamiféle online koncert egyébként, de erről egyelőre nem érkeztek hírek. 

Minden bizonnyal nagyon sok rajongó lesz most csalódott, mivel Ozzy Osbourne turnéját a koronavírus-járvány miatt sokáig halogatták. Budapesten idén május 17-én lépett volna fel.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)