Hirdetés

Csúszik a Pacific Rim: Uprising premierje

|

Sajnos a készítők kénytelenek voltak visszafogni a Pacific Rim filmet, és egy kicsit eltolni a premiert, ami több szempontból is problémás lehet.

Hirdetés

A Deadline jelentése szerint a Pacific Rim: Uprising egy hónappal később fog debütálni, ami azt jelenti, hogy az eredetileg tervezett február 23-i start március 23-ra csúszott. Az csak részletkérdés, hogy a rajongók pár héttel tovább fognak forgolódni, de ezzel magának sem tett nagyon jót a csapat.

A februári premier viszonylag békés lett volna, mert egyik nagyobb stúdió sem tervezett akkor bemutatni filmet. Ellenben márciusban (ugyanazon a hétvégén) ott lesz a Lionsgate Robin Hoodja, és a Ready Player One is egy héttel utána debütál, ami majdnem biztosan elmossa majd a Pacific Rim emlékeit.

A forrás nem közölte, hogy bármilyen különleges oka lenne a csúszásnak. Mindettől függetlenül azok, akik szeretnek nézni hatalmas robotokat szörnyekkel harcolni így is biztosan beülnek majd a filmre. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)