Hirdetés

Pacific Rim: Uprising - John Boyega hív harcolni az új teaserben

|

Új kedvcsinálóval érkeztek a Comic-Conra a Pacific Rim: Uprising alkotói is, amiben Jaeger-pilótákat toboroz a második rész egyik sztárja.

Hirdetés

Ugyan a John Boyegának nemzetközi ismertséget hozó új Star Wars trilógia nem lesz ott az idei Comic-Conon, a színész másik projektjével kapcsolatosan érkezett egy újdonság. A Pacific Rim: Uprising kapott egy új teaser videót és egy tematikus weboldal is élesedett.

Hirdetés

A Tűzgyűrű folytatására némi, a film világából vett propagandával hangolódhatunk ezúttal, miután egy, GLaDOS-éra kísértetiesen hasonlító hang elmondja nekünk, milyen menő dolog Jaeger-pilótának lenni, John Boyega karaktere buzdít, hogy jelentkezzünk mi is pilótának. A Pacific Rim: Uprising új mechjeit viszont nem csak az alábbi videóban nézhetjük meg, a készítők fellőttek egy weboldalt is, ahol a filmbéli emberiség történelméről és küzdelmeiről is olvashatunk, illetve megnézhetjük néhány harci gép tervrajzait.

Egy teljes értékű trailerre továbbra is várnunk kell, igaz, még több mint fél év van a premierig.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)