Hirdetés

Pacific Rim: Uprising - ilyen lesz John Boyega új páncélja

|

A Star Wars: AZ ébredő Erő elején még rohamosztagos gúnyában láthattuk John Boyegát, a Pacific Rim: Uprising forgatásán készült fotóján pedig azt is megnézhetjük, milyen jelmezben szerepel majd Jaeger-pilótaként.

Hirdetés

A tervek szerint jövő év elején kerül majd moziba a Tűzgyűrű második része, ami végül a Pacific Rim: Uprising címet kapta, így Ausztráliában már meg is kezdődött a forgatás. Egy szemfüles rajongónak pedig sikerült is lőnie egy fotót a folytatás főszereplőjéről.

Az ezúttal producerként közreműködő Guillermo del Toro sztorija alapján készült forgatókönyv középpontjában az első részben Idris Elba által játszott Stacker Pentecost fia kerül. Ezt a szerepet - ahogy egy ideje már tudjuk - John Boyega kapta, akit a Jaeger-pilóták futurisztikus szerelésében kaptak lencsevégre szombaton.

A Pacific Rim: Uprising rendezője egyébként Steven S. DeKnight lesz, Boyega mellett pedig Scott Eastwood, Cailee Spaeny, és Jing Tian játsszák majd a főbb szerepeket.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)